Schakel de hulp in van ontstoppingsbedrijf Boonstra Rioolservice als uw afvoer verstopt is in Drachten

Het ontstoppen van uw afvoer doe ik graag

Is uw afvoer verstopt, dan nodigen wij u uit om de hulp in te schakelen van Boonstra Rioolservice. Wij kunnen u uitstekend helpen met het ontstoppen van uw riool, toilet, gootsteen, bad, douche of wastafel afvoer. Boonstra Rioolservice zorgt voor het uitvoeren van een riool onderzoek bij terugkerende problemen of verstoppingen. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken! Bel hiervoor met 06 22 49 88 24.

Schakel de hulp in van een professioneel ontstoppingsbedrijf om uw afvoer te ontstoppen in Drachten

Boonstra Rioolservice staat klaar om u te helpen met ieder probleem. Is uw afvoer verstopt dan kunnen wij u in Drachten helpen met het ontstoppen hiervan. Ons bedrijf is VCA gecertificeerd en beschikt  over modern gereedschap. Dat betekent dat wij uw riool of afvoer zonder problemen kunnen ontstoppen. U kunt onze hulp in Drachten zonder problemen inschakelen om geholpen te worden met onderzoeken en problemen oplossen. Wij beschikken over meer dan 18 jaar ervaring en zo weet Boonstra Rioolservice uitstekend hoe elke situatie het best aangepakt kan worden. Daarbij staan wij garant voor een degelijke 24-uurs service in het geval van noodgevallen. De reparatie of aanleg van nieuwe afvoeren nemen wij ook graag voor onze rekening.

Wij staan voor u klaar

Aarzel niet om te bellen met 06 22 49 88 24. Wanneer u vandaag belt naar Boonstra Rioolservice dan wordt u morgen voor dezelfde tijd nog geholpen. In geval van ernstige calamiteiten staan wij nog dezelfde dag voor u klaar. Bespreek met ons de mogelijkheden en hoe wij u precies van dienst kunnen zijn. Wij staan u graag te woord!

Meer informatie?

Riool onderzoek Friesland - Afvoer ontstoppen Drachten - Afvoer ontstoppen Leeuwarden - Afvoer verstopt Sneek - Riool ontstoppen Sneek - Ontstoppingsbedrijf Heerenveen - Riool ontstoppen Drachten - Riool ontstoppen Leeuwarden