Ontstoppen

Ontstoppen

 

Als uw afvoer verstopt is, kan dit erg vervelend zijn. Een verstopte afvoer kan vele oorzaken hebben. Meestal zijn afwasmachines en wasmachines de oorzaak van een verstopte afvoer aangezien deze vaak veel resten van zeep en vet achterlaten.

In de loop van de tijd zullen deze zeep, vuil en vetresten steeds meer aan de binnenkant van de afvoerbuizen blijven zitten, waardoor er steeds meer kans is op een verstopping van de afvoer.

Afvoeren doen vaak jarenlang dienst, totdat er “ineens” een verstopping ontstaat. Meestal begint dit met het langzamer doorlopen, geborrel, rioolstank, totdat er niets meer wegloopt.

Het riool is verstopt ……  Boonstra RioolService lost het probleem voor u op !

Met behulp van verenmachines met diverse opzetstukken kan de riolering ontstopt  en gereinigd worden (mechanisch reinigen), van afvoersystemen met een diameter van 32mm tot 160mm.

Ook kan de riolering met behulp van water (hogedruk) worden doorgespoeld, de rioolslang spuit zichzelf met behulp van water onder hoge druk de rioolleiding in. Alles wordt los gespoten en belandt uiteindelijk in het gemeenteriool.

Dit gebeurd in de regel van buitenaf via een ontstopstuk of put.

 

De werkwijze voor het ontstoppen van de afvoer is in elke situatie weer anders en wordt ter plekke bepaald, het resultaat is echter wel hetzelfde: u kunt weer zonder problemen van uw afvoer gebruik maken !

 

Neem vandaag nog contact met ons op.

Wij zorgen ervoor dat uw afvoer snel en vakkundig ontstopt wordt!