Rioolcamera inspecties

Rioolcamera inspecties

 

Blijvende of terugkerende afvoerproblemen?

Met een speciaal camerasysteem zijn wij in staat om uw riool in kaart te brengen.
Met deze camera kunnen wij op een snelle en eenvoudige manier het probleem opsporen, waarna we gericht op uw wensen, een oplossing kunnen bieden.
Is reparatie of vervanging noodzakelijk dan maken wij ter plaatse een afspraak,en wanneer mogelijk verhelpen wij uw probleem direct.

Met behulp van rioolcamera inspectie bekijken wij de afvoer van binnenuit.

Verstoppingen of storingen kunnen allerlei oorzaken hebben, hierdoor kan het zijn dat ontstoppen of reinigen niet altijd het gewenste resultaat geeft.

Er kan nauwkeurig worden bepaald (met ingebouwde zender) waar het probleem (breuk, verzakking, wortel ingroei) zich voordoet, gezien en vastgesteld kan worden of de riolering goed is aangesloten, er geen vreemde bochtenkronkels in de afvoer zitten en de rioolbuizen kapot of verzakt zijn.

In overleg kan er vervolgens een plan gemaakt worden om het probleem te verhelpen. Zo kan reparatie doelgericht plaatsvinden en kunnen de kosten worden beperkt.

Het mag eenvoudig lijken, toch is het specialistisch werk wat niet iedereen beheerst. Om te beginnen zijn er meerdere rioolsystemen, variërend van PVC buizen tot oude gresbuizen, gietijzeren, betonnen of zelfs asbest afvoeren. Rioolontstoppen en onderzoeken / repareren vraagt dan ook veel vakkennis en ervaring. Boonstra heeft dit in huis.

Door de inzet van verschillende camera systemen kunnen wij uw afvoeren met diameters van 40 mm t/m 300 mm in beeld brengen (diameters vanaf 75mm tot wel 60 meter lengte).

Voor het maken van een afspraak kunt u hier contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag verder!