Stank overlast

Stankonderzoek

Last van (blijvende) stank? Boonstra RioolService speurt de oorzaak op.

Tijdelijke of permanente stankoverlast

Als uw afvoer verstopt is, is het vaak meteen duidelijk waar allerlei nare geuren vandaan komen.

Heel wat lastiger is dat te bepalen als niets wijst op een verstopping, maar delen van uw huis wel regelmatig bij een bepaalde wind of veel neerslag stinken naar riool geur. Of erger nog als er sprake is van een permanente stankoverlast. 

Stankproblemen door een afvoer of leiding treft u minder snel aan in een nieuwbouwhuis. Is uw woning al wat ouder en heeft u last van riool geur zonder aanwijsbare verstopping, dan doet u er goed aan om er een specialist bij te roepen. U vermijdt namelijk grotere en kostbare problemen in de toekomst als u de oorzaak van de stankoverlast al in een eerder stadium laat opsporen.

Een akelige rioollucht ontstaat meestal door een breuk of verkeerde aansluitingen in het afvoersysteem. Door middel van rookdetectie kunnen wij eenvoudig achterhalen wat precies de oorzaak is van de stankoverlast en wat er mis is. Met behulp van een rookmachine wordt er rook in de afvoer geblazen. Bij een lekkage zal de rook ontsnappen uit de buis waardoor de lekkage zichtbaar wordt.

Is reparatie of vervanging noodzakelijk dan maken wij ter plaatse een afspraak,en wanneer mogelijk verhelpen wij uw probleem direct.

 

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u hier contact met ons opnemen.

Wij helpen u graag verder!